Milletin Sesi: Mehmet Akif

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Edebiyat Topluluğu tarafından 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün 98. yılı kapsamında düzenlenen  "Milletin Sesi: Mehmet Akif" adlı etkinlik 12 Mart Salı günü saat 14:00'da Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. İKÇÜ Edebiyat Topluluğu'nun katkılarıyla düzenlenen programa, Rektör Yardımcıları Prof.Dr.Turan Gökçe, Prof.Dr.Adnan Kaya ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Etkinlik kapsamında ilk olarak, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Hanife Yasemin Mumcu, Mehmet Akif Ersoy hakkında bir konuşma yaptı.  Bu konuşmanın ardından İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu'nun düzenlemiş olduğu dans ve müzik gösterisi gerçekleştirildi.