İKÇÜ Edebiyat Topluluğu, "Anadolu'da Selçuklu Dönemi" Adlı Panel, Sergi ve Konser Etkinliğini Gerçekleştirdi.

Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi İKÇÜ Edebiyat Topluluğu tarafından organize edilen  “Anadolu’da Selçuklu Dönemi” konulu panel, sergi ve konser 4 Mayıs 2017'de Dokuz Eylül Üniversitesi Sabancı Kültür Sarayı'nda gerçekleştirildi. Saat 15.00'de  Kâtip Çelebi Üniversitesi  Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Turan Gökçe’nin oturum başkanlığı yaptığı panele; Ege Üniversitesi’nden  Prof. Dr. Mehmet Ersan, Prof. Dr. Yusuf Ayönü ve  Doç.Dr. Mehmet Temizkan ile Kâtip Çelebi Üniversitesi’nden Yrd.Doç Dr. Sema Küskü konuşmacı olarak katıldı. Saat 17.00'de , "Karma Sergi: Anadolu'da Selçuklu Dönemi" adlı sergi düzenlendi. Son olarak, saat 20.00'de ise "Selçuklu Dönemi Musıki Mirası" adlı konser gerçekleştirildi.